Met hulp van Zorgburo Margriet neemt u uw zorg in eigen hand

Zorgburo Margriet in Maurik biedt particuliere zorg. U heeft keuze uit zorgplusmomenten, nachtzorg en 24-uurszorg. Welke zorg en hulp u inroept, bepaalt u zelf – eventueel samen met uw familie. Wij adviseren u, maar u heeft zelf de regie over uw zorgvraag. We streven naar vaste zorgverleners voor elke cliënt. Zo bouwt u een band op met degenen die u helpen.

contact

Particuliere zorg met zorgplusmomenten

Een zorgplusmoment is dat extra beetje hulp en aandacht naast uw persoonlijke verzorging. Ook de aanspraak tijdens het zorgmoment geeft vaak een beter gevoel.

Zorgplusmoment rond de lunch

Eet u brood of liever een warme maaltijd tussen de middag? En vindt u het niet prettig om alleen te eten? Onze zorgverlener haalt samen met u de boodschappen, kookt eten of zet de lunch voor u klaar en doet de afwas. U kunt ook samen een wandeling in de buurt maken.

Contact

Zorgplusmoment in de ochtend

Sta rustig op wanneer dat voor u uitkomt. Onze zorgverlener maakt uw ontbijt klaar, doet licht huishoudelijk werk en haalt eventueel boodschappen. Natuurlijk is er tijd om gezellig samen een kop koffie of thee te drinken. 

Zorgplusmoment rond het avondeten

Wat wilt u ’s avonds eten? De zorgverlener verzorgt samen met u de maaltijd. Daarna is er gelegenheid om een wandeling in de buurt te maken. Of samen het journaal te kijken. Gebruikt u medicijnen? Als u dat wenst, zet onze zorgverlener die klaar voor de volgende dag.

Zorgplusmoment vanaf de avondmaaltijd

Dit zorgplusmoment betekent samen eten en hulp en aanspraak gedurende de avond. U heeft alle tijd om te douchen of in bad te gaan. De hulpverlener treft ondertussen de voorbereidingen voor de volgende dag.

Een zorgplusmoment is er vanaf 3 tot maximaal 7 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Vraag een zorgplusmoment aan

Nachtzorg in Midden-Nederland

Maak gebruik van nachtzorg als:

  • U zich eenzaam voelt en onzeker bent over uw gezondheid. Het is dan een veilig idee als er ‘s nachts iemand in huis is.

  • Als ondersteuning van de mantelzorg. Of als u de vaste mantelzorger wilt ontlasten.

  • Als onderdeel van thuisverzorging.

  • Als uw laatste levensfase is ingetreden en u thuis wilt sterven. Professionele nachtzorg ontlast uw partner en familie.

  • Als u (beginnende) dementie heeft en zich onrustig voelt in de nacht.

Dag en nacht een zorgverlener in huis

Bij 24-uurszorg werken we met kleinschalige teams. Zij maken samen met u een planning en houden uw persoonlijke dossier bij. Wanneer zetten we 24-uurszorg in?

  • Om uw herstel en revalidatie na een ziekenhuisopname te bespoedigen. Dat optimaliseert de kans op volledig herstel.

  • Als u eenzaam bent of zich onzeker voelt en naast noodzakelijke verzorging behoefte heeft aan permanent gezelschap.

  • Als u een zorgbehoefte heeft, maar niet wilt worden opgenomen in een verzorgingshuis.

  • Ter ondersteuning van de mantelzorger.

  • Als uw laatste levensfase is ingetreden en u thuis wilt sterven.